Derbide 6 Gol Var Kazanan Yok!

    

     
           Süper Lig'in 23.haftasındaki dev derbide Fenerbahçe ve Beşiktaş Vodofone Park'da 3-3 gibi tarihi bir skorla berabere kaldılar. Fenerbahçe bu skorla 14. sıraya  yerleşirken Beşiktaş 3.sıradaki yerini korudu.  İŞTE MAÇIN DETAYLARI : 

        10.dakika da Beşiktaş serbest vuruş kullandı.Top sekerek arka direkteki Vida'ya geldi ve Vida topu Gökhan Gönül'e indirdi. Gökhan önüne gelen topu golle sonlandırarak Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

        15.dakika da Beşiktaş'lı Gökhan Gönül'ün atağında ona yapılan pozisyonu inceleyen Bülent Yıldırım ve VAR ekibi penaltı kararı verdi.Penaltının başına Burak Yılmaz geçti ve durumu 2-0'a getirdi.

      ➢   45.dakika da Kagawa'nın pasında birebirde kalan Burak Yılmaz topu şık vuruşuyla ağlarla buluşturarak durumu 3-0'a getirdi Ve ilk yarı 3-0 bitti.

       
              Tarihi Geri Dönüş 

     ➢  55.dakika da Fener'in yeni transferi Zajc,Dirar'dan aldığı topu gole çevirerek durumu 3-1'e getirdi.

    ➢   60.dakikaya geldiğimiz da taca giden topu almaya giden Dirar ve Necip arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı Ve Beşiktaş'lı Necip sarı kart gördü.



    ➢   62.dakika da serbest vuruş da Valbuena topun başına geçti.İçeriye kavisli bir orta açtı.Bu kavisli ortaya Sadık yükselerek vurdu ve durumu 3-2'ye getiren golü attı.

    ➢ 67.dakika da Hasan  Ali Kaldırım ,ceza sahasının dışından attığı şut gol oldu ve durum 3-3'e geldi. 

          Değişiklikler :
     
       Güven Yalçın ( dk.64 Caner Erkin ),  Lens ( dk.74 Quaresma ) , Kagawa ( dk.85 Mustafa Pektemek ) 

       Isla (dk.46 Valbuena ), Moses ( dk.46 Ayew ) , Zajc ( dk.84 Eljif Elmas ) 


   

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yoğun İnsanlar İçin Tüyolar

Obezite Nedir ? Nasıl Bu Hastalığa Yakalanmayız ?