Para Kazanmanın Yolları

         
     
    
               Para kazanmak aslında çok kolay bir şey değil. Gerek okuyup bir iş sahibi olup kazanılabilir,gerek miras ya da şans oyunlarıyla kazanılabilir fakat biz size daha kısa yoldan para kazanmanın yollarını ve zorluklarını anlatacağız. 
              Tabi bu anlatacağımız şeyleri açıklamadan önce uyarıda bulunalım.Bu anlatacaklarımızdan herkes para kazanamaz çabalayan ve bu dediklerimizi benimseyenler kazanabilir. 

       Para Kazanmanın Yolları 

     1-Youtube Videoları Hazırlamak :  


           
           Herkesin bildiği ama değinmemiz gereken para kazanma yöntemlerinden birisidir.İlgi alanınız ne ise o yönde youtube kanalı açıp,videolar hazırlayıp, ciddi anlamda paralar kazanabilirsiniz. Bana göre en çok para kazandıran İnternet işi youtuber olmaktır.

       2- Site Kurarak : 

            Bir İnternet sitesi açıp orada kendi işinizle alakalı bir şeyler satıp para kazanabilirsiniz.Site kurmak ya da açmak o kadar basit ki üst düzey donanım ve yazılım bilmenize hiç gerek yok.Bildiğim, tanıdığım birçok insan site kurup işlerini oradan    yürüterek binlerce para kazanabiliyor.İşte tanıdığım o çok para kazanan insanlar https://tr.wordpress.com/ buradan sitelerini açıp para kazanıyorlar.  Örneğin www.hemsiren.com şöyle bir site oluşturabilirsiniz.

      3- Twitch :
            
           https://www.twitch.tv/ oyuncuların oynadıkları oyunun canlı bir şekilde yayınını yaptığı ve büyük kitlelerce izlendiği, izlenirken de İnternet üzerinden para kazandığı bir platformdur.
          
          Twitch insanlara televizyon kanalı gibi yayım yapmalarına olanak sağlayan interaktif ve son zamanların en popüler platformlarından bir tanesidir.
          Öyle ki ünlü yabancı yayıncıların ( İngilizce dilinde ) aylık kazançları 50 bin ile 500 bin dolar arasında değişiyor. Türkiye’de bu rakamsa ünlü yayıncılar için 50 bin liranın üzerinde. İnternet'ten para kazanma adına size de bu platform üzerinden yayın açabilirsiniz.
     4- Blog Yazarak : 
            İnternet'ten para kazanmanın adına benim uyguladığım yöntem bu çünkü yazı yazarken mutlu oluyorum ve insanları bir konuda bilgilendirmeyi seviyorum. Blog yazarak para kazanmanın birçok yöntemi var ; Gezi blogu , yaptığınız iş hakkında blog , fotoğraf blogu ya da kişisel bloglar.
           Blog yazmak zor bir şey değil.İçinizden ne geliyorsa düzgün bir dille yazıp insanları etkileyebilirsiniz ve böylelikle para kazanabilirsiniz.
          Bu işi benimseyip yazmaya devam edersiniz ayda 10.000 bin lira ile 50.000 lira arası kazanabilirsiniz. Tabi bunun için özveri ile çalışıp, pes etmemek ve özgün içerikler çıkartılmalıdır. Tıklayın
     5-Çeviri Yaparak : 

        İnternet'ten para kazanmanın bir diğer yolu ise çeviri yapmaktır. Eğer profesyonel bir şekilde çeviri yapabilecek dile sahipseniz bu sizin için en güzel yol olabilir. Çoğu insan iyi  dil bilmesine rağmen nereden çeviri yapacağını ve para kazanacağını bilmez. 
    İşte biz sizin için araştırıp linklerini bıraktık :  ➔ Upwork   ➔  Freelancer 
   
     6- Link Kısaltarak : 
      Yapmanız gereken tek şey istediğiniz bir linki kopyalayıp linki kısaltmaktır.Ondan sonrası çevrenizdeki dostlarınıza,arkadaşlarınıza linki atıp girmelerini sağlamak.İşte size tıklama başına en çok para kazandıran sitenin linkini  Tr.link buraya bıraktım. 
    

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yoğun İnsanlar İçin Tüyolar

Obezite Nedir ? Nasıl Bu Hastalığa Yakalanmayız ?