Yoğun İnsanlar İçin Tüyolar

               Tıklayın ⇨⇨⇨⇨⇨                          https://www.pnd.tl/5vF5


Yaşadığımız şu dönemde çoğu insan yoğun bir iş veya okul temposu içerisinde sabah erken kalkıp işe ya da okula gidip daha sonrasında ise eve gelip ev işleriyle uğraşmak zor olsa gerek. Öyle bir şeyden bahsediyoruz ki günün en az 16 saatini dinlenmeden devamlı bir şeylerle uğraşan bir  tempo.Haliyle insan vücudunun da bu tempoya ayak uydurması da oldukça zor. Öyle ki vücut ayak uydurduğunda dahi bu işin bir de psikolojik tarafı var.


       Yani bir insan vücuduna iyi bakıp psikolojik sıkıntılar yaşamadan günün 16 saatini işlevli geçirmek durumunda kalabiliyor.

    İşte bu zor yaşantınıza destek olabilecek birkaç tüyo :


   ALTIN ÖĞÜN : Kahvaltı herkesin bildiği gibi en önemli öğündür. Bu  yüzden hem sağlık hem de güne zinde başlamak için kahvaltıyı kaçırmamanız gerekmektedir.Ayrıca kahvaltı hamur işi değildir unutmayın. 
  
   ➨ FASTFOOD'U BİTİRİN : Çoğu insan zaman kaybı yaşamamak adına hazır gıdalara teslim oluyor. Halbuki kazandıkları zaman ömürlerinden gidebilir. Hazır gıdalarda şeker oranı ve birçok katkı maddesi,katkı maddeler insan sağlığına zarar veriyor. Fast food yerine yanınızda kaju, badem , kuru kayısı gibi gıdalar taşımanızı öneririz. Sağlığın yanı sıra hem kilonuz hem de enerjiniz için doğru bu. 
 ➨ SPORDAN KAÇINMAYIN : Spora vaktim kalmıyor diyerek yakınmak  yerine spor için vakit yaratabilirsiniz. Haftanın 1-2 saatinde bile spor yapmak organlar ve zihin için çok önemli. Eğer hiç imkanınız yoksa ; toplu taşıma, araba gibi ulaşım araçlarını değil, bisikletle veya yürüyerek gideceğiniz yerlere ulaşmayı deneyin.

Tıklamayı unutmayın  →→→     http://bc.vc/MWAvDwh ←←←


 ➨ SU-HAYAT : Herkes suyun önemini bilir ancak kimse su içmek için çabalamaz. Günde 2-2.5 litre su içmeye özen göstermelisiniz. Vücuttaki tüm organların ihtiyacı olan maddeyi hayatınızdan uzaklaştırmayın. Su binevi hayat demekse neden hayatınızdan kısıyorsunuz ki ? 


 ➨TUZU AZALTIN :Tuzun  fazlası vücuda zarar veriyor. Bundan dolayı tuzu yemeğin tadını düşünerek değil, hayatınızı düşünerek kullanın.
 HAREKET, HAREKET,HAREKET : Vücut uyurken bile 2 saatte bir yer değiştirir. Sizde vücudunuza saygı gösterin ve gün içerisinde 2 saatten fazla hareketsiz kalmayın. Kan dolaşımınız için önemli bir unsur olan hareket aynı zamanda insanın üzerindeki uyuşukluğu atıyor. 

       →→→→  http://link.tl/21Be2



Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Obezite Nedir ? Nasıl Bu Hastalığa Yakalanmayız ?