Hatay'da Gol Yağmuru!



     
       Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında rakibi Hatayspor'u kendi evinde 2-0 yenen Galatasaray,deplasmanda karşılaştığı Hatayspor'a  4-2 yenildi.Fakat evinde gol yemeden kazandığından dolayı yarı finale yükseldi.
       Güçlü rakibine karşı iyi oynayan Hatayspor güzel bir skorla Galatasaray'ı yenmesine rağmen yarı finale yükselemedi.İŞTE MAÇIN DETAYLARI : 

  ➢ 21.dakika da Muğdat Çelik'in golüyle Galatasaray 1-0 öne geçti.



  ➢ 53.dakika da yeni transfer Emre Taşdemir'in sol kanattan yaptığı ortada Emre Akbaba kafayla topu kaleye göndererek durumu 2-0 yaptı.Emre Akbaba sakatlığı yüzünden uzun bir süre oynayamamıştı ve 184 gün sonra gol hasretini sonlandırdı. 

  
 ➢ 58.dakika da ceza sahasına giren Gökhan Karadeniz,Emre Akbaba'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Yaşar Kemal Uğurlu penaltı noktasını gösterdi.Gökhan Karadeniz topun başına geçti ve durumu 2-1'e getirdi.



 ➢ 69.dakika da sol kanattan ceza sahasına giren Mirkan Aydın vuruşunu yaptı ve top kornere çıktı ama Yaşar Kemal Uğurlu Semih Kaya'nın yaptığı müdahaleyi penaltı olarak değerlendirdi.Topun başına geçen Gökhan Karadeniz durumu 2-2'ye getirdi. 


 ➢ 79.dakika da soldan içeri giren Caner Hüseyin Bağ,bir rakibinden kurtularak topu içeri gönderdi.Topla buluşan Mirkan Aydın bekletmeden topa vurdu ve durumu 3-2'ye getirdi.


 ➢ 85.dakika da ilginç bir gol yaşandı.Yasin Güreler'in içeri gönderdiği topu genç kaleci İsmail Çipe kontrol etmek isterken topu kaleye aldı ve durum 4-2'ye geldi.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yoğun İnsanlar İçin Tüyolar

Obezite Nedir ? Nasıl Bu Hastalığa Yakalanmayız ?