League Of Legend's da Nasıl Lİg Atlanır ?



        League Of Legends şu an dünyanın birçok yerinde oynanan bir oyundur. Tüm dünyadaki lol oyuncuları kendilerini hep üst seviyede görmek istemiştir. Peki nasıl lig atlanır ? hangi lane de oynamalıyız ? ve birçok sorunun cevabını vereceğiz.

       LİG ATLAMAK İÇİN NE YAPMALIYIZ ? 

 1- Kendinize bir koridor seçin :


       Hangi koridor ya da lane de kendinizi iyi hissediyorsanız o koridorda oynayın.Çünkü oynayacağınız koridorda rahat olmalısınız ve kendinize güvenip oyunu taşımaya yönelik hamleler yapabilirsiniz.

 2-En iyi karakterinizi seçmeye çalışın :

       Diğer serverleri bilmem ama Tr serverinde sıralı da bile karakter deneyen oluyor. Bu çok yanlış bir harekettir. Oyunda en çok hangi karaktere hakimseniz  onu oynamanız oyunda sizi 1-0 öne geçirecektir.

 3- Videolar izleyin : 

      Eğer yeni bir şampiyon öğrenmek istiyorsanız usta oyuncuların yayınlarını ya da lol hakkında youtube videosu çeken youtuber'ları takip edip karakteri daha iyi tanıyabilirsiniz. Tabi yeni öğrendiğiniz karakteri normal oyunda da oynayın.

 4- İtemleri Düzgün Dizin :

      Kendi şampiyonunuzu seçtiniz. Peki,  hangi itemleri alacaksınız ? işte bu devrede http://www.probuilds.net/ adresine giderek usta oyuncuların hangi rakibe karşı ne aldığını, nasıl item dizdiğini görebilirsiniz. 

 5- Totemli Oynayın :

       Bana göre diğerlerinden daha önemli geliyor.Çünkü totemli oynarsanız hemi karşı ormanın nerde olduğunu görüp baskın yemezsiniz hemi de ejderi,baronu veya vadiyi görme şansınız olur.Unutmayın sadece 75 altın (görüş totemi ) oyun kazandırır. 

 6- Oyunu Taşıyabilecek Şampiyonlar Alın :

     
       Oyunun gidişatını değiştirecek, alan etkili veya mobil şampiyonlar oynamaya özen gösterin. 

7- Flame veya Küfür Etmeyin : 

        Ne karşı takımdaki birine ne sizin takımınızda ki birine küfür etmek hiç hoş bir şey değildir ve size bir şey kazandırmaz Aksine takımınıza büyük bir zarar verebilir. Eğer ormancınız sizin lane gelip düşmanınıza kil verse de flame yapıp takım arkadaşınızın  moralini bozmayın 








Yorumlar

  1. Guzel bir çalışma. Ek olarak isteğim şu. Şampiyonlara yonelik, early ve late game aşamasında neler yapılabilir, bunun konu uzerine aşırı detaylı bir sayfa hazırlayabilir misiniz? Orn; Lee Sin oynayan arkadaslarin bazilari, erken aşamada nasil hamleler yapabilecegini bilmiyor, veya Orman oynarken nasıl level dengeleyebileceklerini bilmiyor, eger bunun uzerine duserseniz, cok iyi olur, benim de yaptigim bir cok hata olduguna inaniyorum, benim de, diger arkadaslarin da aydinlanacagimdan, sizin de bu konu uzerine iyi bir sayfa hazirlayacaginizdan supem yok.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yoğun İnsanlar İçin Tüyolar

Obezite Nedir ? Nasıl Bu Hastalığa Yakalanmayız ?